Boeken

U vindt bij ons een breed scala aan romans (ook anderstalige), jeugdboeken, informatieve boeken en studieboeken. De boeken zijn zeer scherp geprijsd. Nagenoeg alle boeken in de winkel variëren in prijs tussen € 2,50 en € 12,50 (prijzen boven € 5,00 zijn een uitzondering); in de uitverkoop heeft u al een boek voor € 1,00  of 3 voor € 2,50!

Webshops
Wij verkopen ook boeken via verschillende webshops.
De belangrijkste is natuurlijk onze eigen webshop: books4lifetilburg.com.
U vindt hier ons gehele winkelaanbod (behalve boeken zonder ISBN en jeugdboeken).
Er zit ook een handige zoekfunctie in; u kunt zoeken op auteur, (deel van) een titel, onderwerp, enz.. Zoekt u een bepaald boek? Zoek het in de webshop en u ziet meteen of we het op voorraad hebben en u heeft meteen een indicatie over het uiterlijk.

Naast onze eigen webshop verkopen we ook via Bol.com en de Boekwinkeltjes B4L013 en Books4Life Tilburg (is een kopie van onze eigen webshop)..

Boeken schenken
Bijna alle soorten boeken zijn welkom; romans, studieboeken (niet ouder dan 7 jaar), kunstboeken, filosofie, biografieën, reisgidsen, kinderboeken, informatieve boeken, etc.

Wat wij niet verkopen zijn:

  • afgeschreven bibliotheekboeken;
  • beschadigde boeken (scheuren, vouwen, ezelsoren, vlekken, e.d.);
  • studieboeken ouder dan 7 jaar en proefschriften;
  • tijdschriften;
  • encyclopedieën;
  • boeken van Readers Digest/Het Beste, Lecturama en Rebo;
  • vergeelde fotoboeken, verouderde woordenboeken (oude spelling!) en muf ruikende boeken.

De boeken moeten in goede staat verkeren. Als u niet zeker bent of uw boeken geschikt zijn voor donatie, kunt u zich de vraag stellen: “Zou ik dit boek kopen?”, of u kunt contact met ons opnemen.

U kunt de boeken afgeven in de winkel. Mocht het om een grotere hoeveelheid boeken gaan, neem dan vooraf contact met ons op, zodat wij kunnen zorgen dat er een medewerker aanwezig is om u te helpen met het transport uit uw auto naar de winkel.
Belt u even 013-466 3680 of stuur een e-mail (info@books4lifetilburg.nl) om een afspraak te maken.

Waar u het best kunt parkeren als u boeken brengt of komt shoppen ziet u hier.

Wij doen ons best om de boeken betaalbaar te houden en om hergebruik te bevorderen.