Books 4 Life Tilburg en Bol.com

Bol.com heeft onlangs alle particuliere winkels op hun site gesloten,
ook de onze.

Wij hebben daarop een zakelijke account op Bol geopend.

Nu de winkel weer open is en we ook weer bij de boekenvoorraad van Bol kunnen is de webwinkel op Bol vanaf vandaag ook weer geopend!

Je vindt ons aanbod hier.

We mogen weer!

Het versoepelen van de Covid-19 maatregelen voor hoger en universitair onderwijs, opent voor ons – letterlijk – deuren.

MAANDAG 17 MEI
OPENEN WIJ DE WINKEL WEER ZOALS VANOUDS!!

DAT WIL ZEGGEN VAN MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG VAN 10:00 TOT 17:00 UUR.

Alhoewel de winkel dicht was, heeft de aanvoer niet stil gestaan, We hebben weer veel mooie boeken ontvangen. Soms was het een probleem waar we ze moesten laten, maar voor elk vraagstuk is een oplossing.

Afgelopen weken zijn wij volop bezig geweest om de winkel weer klaar te maken en die staat weer vol met mooie boeken, die een nieuwe eigenaar zoeken.

Om de opening te vieren hebben we tot en met 2 juli a.s. een leuke actie bedacht.

3 HALEN 2 BETALEN

Koop 3 boeken en het goedkoopste krijg je gratis mee!

Kom snel kijken!

Winkel weer gesloten

Als gevolg van de nieuwe overheidsmaatregelen is de winkel weer gesloten.

Vooralsnog tot en met 19 januari 2021.

We hopen dat deze maatregelen voor ieders gezondheid zijn effect zullen hebben.

Donatie kinderboeken

Books 4 Life doneert i.s.m. stichting 1+1=3 kinderboeken aan het project Speelgoedpunt van ContourdeTwern.

Vanwege de corona werden de scholen en bibliotheken tijdelijk gesloten en met name de kinderen in de achterstandswijken werden harder getroffen.
Books 4 Life Tilburg en stichting 1+1=3 vinden het belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen zich taalkundig te ontwikkelen. Books 4 Life Tilburg doneert de kinderboeken aan Speelgoedpunt en die deelt ze gericht uit in de wijken van Tilburg Noord waar deze het hardst nodig zijn en helpt de kinderen lezen te stimuleren en laaggeletterdheid tegen te gaan. Niet ieder kind in die wijken kan thuis boeken lezen omdat de ouders het geld hard nodig hebben om voedsel te kopen.
Door kinderboeken te doneren helpen wij die kinderen met lezen en dus aan een betere toekomst .

“Dansen voor vader” nieuw boek van Dick Witte

9 oktober a.s. verschijnt alweer het vierde boek van Dick Witte: “Dansen voor vader”.

Dick is vrijwilliger in onze winkel en wij zijn maar wat trots om hem in ons midden te hebben.

In zijn nieuwe boek verhaalt Dick over breekbare persoonlijke gebeurtenissen. Al heel jong moet hij afscheid nemen van de enige persoon die hem veiligheid geeft. Tegen de achtergrond van de jaren 60 en 70, echoot het lied Mens, durf te leven! Op de radio klinkt Doe Maar met Is dit alles? Teksten die de schrijver houvast geven en aanzetten tot opmerkelijke keuzes. Kan hij de cirkel van afwijzing en eenzaamheid sluiten of gaat de geschiedenis zich herhalen?
Dit beeldende en ontwapenende boek is nu al te reserveren op https://www.uitgeverijanderszins.nl/dansen-voor-vader/.

Wij wensen Dick heel veel succes met zijn nieuwe pennenvrucht!

Dick Witte. Foto VSP

De winkel gaat weer één dag in de week open

Shop
Shop

Vanaf woensdag 2 september (en alle woensdagen erna) is de winkel weer geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Hoewel de winkel in de afgelopen maanden gesloten was door de corona maatregelen hebben de vrijwilligers niet stil gezeten. Na een paar maanden hebben we de verkoop via de webshops weer op kunnen pakken en een aantal medewerkers heeft de collectie in de winkel grondig onder handen genomen.
Tijdens de sluiting hebben we ook diverse interessante donaties ontvangen, o.a. een van Boekhandel Livius de Zevensprong met prachtige nieuwe boeken.

Het loont dus zeker de moeite om de winkel te bezoeken.

In verband met het coronavirus zijn er op de campus van de universiteit en in onze winkel diverse richtlijnen van kracht om ervoor te zorgen dat je onze winkel veilig kunt bezoeken.

Update Winkelsluiting

Wij missen onze klanten enstaan te trappelen om uit de startblokken te schieten, maar de universiteit houdt de deuren nog steeds gesloten.

Wij gaan ervan uit, dat met ingang van het nieuwe collegejaar de universiteit weer open zal zijn.Dat houdt voor ons in, dat de winkel in ieder geval tot en met de maand augustus gesloten zal blijven.

Mochten er eerder ontwikkelingen zijn, dan laten we dat direct weten.

Virus – update-

Het virus verspreidt zich nog steeds en dat heeft ertoe geleid, dat de overheid zijn maatregelen heeft moeten verlengen en intensiveren.

Waar eerst gesproken werd over 31 maart als mogelijke datum dat het leven weer naar de normale gang van zaken terug zou kunnen keren, staan nu 6 april en 1 juni al op de kalender.

Wij conformeren ons aan de voorschriften van de overheid en zijn daarnaast ook afhankelijk van wanneer de universiteit zijn deuren weer opent.

Onze winkel blijft derhalve tot nader order gesloten.

Houdt onze website en sociale media in de gaten voor nieuws.

Het Corona virus laat ons niet met rust

De maatregelen en adviezen van onze overheid hebben het bestuur ertoe doen besluiten om de winkel in het Cobbenhagen gebouw van de universiteit te sluiten
van 16 tot en met 31 maart 2020.

Mocht de situatie wijzigen, dan laten we dat direct weten.
Houd dus onze website en sociale media in de gaten.

De verkoop via de webshops Bol en Boekwinkeltjes blijft vooralsnog open.

Lustrumviering AFGELAST

Als gevolg van de voorzorgmaatregelen die van hogerhand worden uitgevoerd gaat onze lustrumviering en uitreiking van de donaties aan goede doelen aanstaande zondag 15 maart 2020 NIET door.

Wij vinden het ontzettend jammer, dat we deze maatregel op zo’n korte termijn moeten nemen, maar ook wij moeten het welzijn van onze bezoekers op de eerste plaats zetten en gehoor geven aan de richtlijnen.

We streven er naar om de viering en uitreiking op zo kort mogelijke termijn te laten plaatsvinden. Houd dus onze website en sociale media in de gaten. Zodra er meer duidelijkheid is laten we het daar weten.