Update winkelsluiting

Nu we even in wat rustiger vaarwater zitten, kunnen we schade wat beter overzien.

Zoals het zich nu laat aanzien, valt de schade aan de boeken erg mee. Vooralsnog hebben we een doos met een aantal boeken weg moeten gooien vanwege te grote waterschade. De doos had op de grond gestaan. De boeken in de rekken zijn onaangetast gebleven. Door het snel inzetten van een industriële droger is grotere schade uitgebleven.

Wat wel erg geleden heeft is de vloerbedekking. Deze moet in zijn geheel vervangen worden en daar zit meteen het grote probleem: er zit een behoorlijke levertijd op het tapijt. Een verhuisbedrijf heeft de hele winkel ontruimd en alle boeken en kasten staan nu, keurig gelabeld, in de ruimte voor de winkel.

De verwachting is, dat we in de eerste of tweede week van september weer kunnen openen.

fotofoto