Boekpromotie

Sinds deze week ligt het nieuwe boek van Jofke van Loon, “Je zintuigen als inspiratie”, in de winkel ter inzage.

 

80-im-mainImage-6767Jofke van Loon, kunstenares en schrijfster van dit boek, gelooft dat ieder wordt geacht zelf een ontwikkelingsweg te gaan en zijn inzichten te verdiepen om van daaruit zijn werk in de wereld te kunnen verrichten. Je zintuigen als inspiratie is er voor mensen die door middel van kunstzinnige vorming zichzelf willen ontplooien en wellicht hun verhaal willen delen met anderen.

Onze maatschappij is steeds meer visueel ingesteld, maar kijken we wel alleen met onze ogen? We horen, voelen, ruiken, proeven en beleven onbewust veel meer dan we in de gaten hebben. Het is tijd dat we bewuster om leren gaan met deze informatie: inspiratie krijgen en mogelijkheden zien die ons helpen onze ideeën vorm te geven. Met dit boek als handleiding ontdek je dat nieuwsgierigheid, onervarenheid of een (lichamelijke) beperking juist tot nieuwe inzichten kan leiden!
Jofke ziet geen drempels, maar uitdagingen. Jouw situatie en belevingswereld is uniek, waardoor je je onderscheidt van anderen. Het maakt je bijzonder. Ga met dit boek op zoek en ontdek waarom jíj uniek bent en hoe je daar een vorm aan kunt geven.

De filosofie van kunstenares Jofke van Loon wordt in het boek geïllustreerd met foto’s, tips, uitdagende opdrachten, kleurrijke illustraties en voorbeelden van 20 kunstenaars en artiesten, die op originele wijze met de zintuigen werken. Achterin het boek bevindt zich een index waarin de contactgegevens van de kunstenaars staan, zodat je bijvoorbeeld een ontmoeting, excursie, workshop of lezing met hen kunt vastleggen.

De praktijk heeft geleerd, dat werken aan de hand van Jofkes werkwijze meer kwaliteit van leven brengt. Nog een mooie bijkomstigheid blijkt dat gebruikers zelf creatief worden in het zien van nieuwe mogelijkheden, wat de zelfredzaamheid verhoogt en competentiebevorderlijk werkt.
Denk je dat kunstzinnige vorming voor jou niet is weg gelegd? Dit boek bewijst het tegendeel.

Meer informatie over hoe je dit boek kunt kopen vind je in de winkel of op www.xplo.nl.

Logo Studio Xplo