Schrijf je eigen korte verhaal

Boekenweek-Schrijfwedstrijd_750

Doe mee aan de NPO BoekenweekSchrijfwedstrijd

Schrijf jouw verhaal over ons buurland Duitsland

Een verhaal dat zo lang mag duren als het roken van een sigaret. Maar wel met meer inhoud. Dat is de uitdaging van de NPO BoekenweekSchrijfwedstrijd, die aansluit bij het thema van de Boekenweek: Duitsland – was ich noch zu sagen hätte…

Jouw verhaal op radio en tv!

De vijf winnende verhalen worden tijdens de Boekenweek op radio en tv uitgezonden. Je verhaal wordt voorgelezen door bekende auteurs of acteurs en een bekende componist zet er passende muziek onder. Het állerbeste verhaal wordt ook nog eens gepubliceerd in het literaire tijdschrift De Gids!

De deelname sluit op 10 februari 2016

Meer informatie op: http://www.boekenweek.nl/schrijfwedstrijd/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *