Night University

“Een boekenwinkel op de campus? Nog nooit van gehoord“. Deze zin horen wij bij Books4Life helaas veel te vaak, ook bij de studenten. Omdat wij trots als een pauw op “onze” winkel zijn en dit ook graag laten zien en mensen naar ons toe trekken, waren wij heel blij dat we weer aan de Night University mee te konden doen.

dsc_7016

Rondom het motto „Face your Fears“ hebben we twee Workshops dsc_7033georganiseerd. Power Yoga, om van de angst tot rust te komen, en Krav Maga, om te leren, hoe men met angst om gaat, bijvoorbeeld in een situatie s’nachts op de straat.  Na een workout mag het eten natuurlijk ook niet te kort komen, daarom werden er lekkere Indische hapjes bereid in de Foodcourt.

Natuurlijk zijn wij van Books4Life niet bang om mensen aan te spreken en over de winkel te praten. Maar ze luisteren ook graag, zeker als ze er iets voor terug krijgen – leuke prijzen bijvoorbeeld. Ook dit jaar werd onze nu (bijna) epische loterij weer georganiseerd. Dankzij veel steun van lokale bedrijven mochten wij leuke prijzen verloten, zoals een maand gratis fitnessen, eten bij Happy Italy of een Escape Room. dsc_7035Het enige wat de deelnemers moesten doen was, naar de winkel  komen om te kijken, of hun nummer het juiste was. Mede daarom was het ook lekker druk in de winkel – zo druk, in feite, dat de winkel langer open is gebleven dan gepland. Wat een ontzettend leuke sfeer!

Wij van Books4Life hebben er heel erg van genoten (en sommige genieten nu nog van hun blauwe plekken van de Krav Maga). Dank aan de vrijwilligers voor hun inzet en natuurlijk ook aan de bedrijven voor de leuke prijzen. Tot volgend jaar, Night University het was een feest!