Studentenacties

Een paar maanden geleden dienden zich twee groepen studenten bij ons aan met de vraag of zij in het kader van hun studies iets voor Books 4 Life Tilburg konden betekenen.

Uiteraard ondersteunen wij spontane initiatieven altijd met liefde en plezier. Na overleg hebben we de ene groep “de bekendheid buiten de campus verbeteren” en de andere groep “de bekendheid onder studenten vergroten” toegewezen.

De eerste groep  (eerstejaars studenten) heeft o.a. flyers uitgedeeld op diverse plaatsen in de binnenstad en ze hebben op twee avonden boeken verkocht in de bibliotheek. Hieronder zie je de IBA-studenten, Volkert, Nathan, Ilse, Banafshe en Eva, in hun stand in de bibliotheek. Uiteraard in het nieuwe Books 4 Life T-shirt.

IBA studenten

De tweede groep heeft in het kader van het college Mediawijsheid een stappenplan ontwikkeld en is actief gegaan op Facebook en op de campus, daarnaast hebben ze diverse aanbevelingen gedaan. In het foto-album Kickoff Mediawijsheid staan een aantal foto’s van hun activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *