Uitreiking donaties aan goede doelen

Voor Books 4 Life staat ook de maand januari in het teken van geven, met de jaarlijkse uitreiking van donaties aan goede doelen. De cheques zullen op zaterdag 28 januari overhandigd worden door niemand minder dan burgemeester Noordanus, die onze winkel een warm hart toedraagt.
De uitreiking vindt plaats in het T-Sportscafé aan de Academielaan en duurt van 13.00 tot 17.00. Tijdens het officiële gedeelte zal eerst het bedrag bekendgemaakt worden dat dit jaar opgehaald is en vervolgens worden de afzonderlijke donaties uitgereikt door de burgemeester. De middag wordt feestelijk afgesloten met een optreden van de band Dark Rose en een dansperformance van Dancing Wolf.
Hopelijk zien we jullie ook op zaterdag 28 januari of anders een keer in onze winkel. De enige manier om ook volgend jaar donaties te kunnen uitreiken is immers door mensen te helpen met het vinden van een goed boek voor een goed doel!