Verslag van de donatie-uitreiking

Afgelopen zaterdag (28 januari) was onze jaarlijkse donatie-uitreiking aan de goede doelen. Tijdens deze feestelijke middag overhandigde burgemeester Noordanus de cheques en noemde hij Books 4 Life een mooi initiatief dat bijdraagt aan internationale solidariteit. Ook gingen de voetjes van de vloer bij het optreden van de band MAAZ en oogstte Dancing Wolf bewondering met een performance gebaseerd op traditionele Javaanse dans.

Met trots kunnen we melden dat Books 4 Life Tilburg dit jaar €18.550,- mocht verdelen onder de goede doelen (dat is 985 euro meer dan vorig jaar!). Van dit bedrag werd €9000,- verdeeld onder Stichting Eukenos, Imena Foundation, Stichting Steun en Opbouw Gambia, Vereniging Smaragd, Stichting Nimba, Stichting Yayasan Jasinga en Stichting Stedenband Tilburg-Matagalpa. In december 2016 werd al 250 euro gedoneerd aan RIWB Lichtpuntjes en tijdens de landelijke uitreiking van Books 4 Life op 2 april in Amsterdam zal namens onze winkel nog eens €4650,- worden gedoneerd, zowel aan Amnesty International als aan Oxfam Novib.

Het is fantastisch dat we zo’n mooi bedrag hebben mogen uitdelen in het jaar van ons twaalf-en-een-halfjarig bestaan. Wij danken daarom iedereen die afgelopen zaterdag aanwezig was bij de uitreiking, maar natuurlijk ook iedereen die onze winkel het hele jaar door heeft gesteund. Zonder jullie was het immers nooit mogelijk geweest om dit bedrag bij elkaar te krijgen!