“Dansen voor vader” nieuw boek van Dick Witte

9 oktober a.s. verschijnt alweer het vierde boek van Dick Witte: “Dansen voor vader”.

Dick is vrijwilliger in onze winkel en wij zijn maar wat trots om hem in ons midden te hebben.

In zijn nieuwe boek verhaalt Dick over breekbare persoonlijke gebeurtenissen. Al heel jong moet hij afscheid nemen van de enige persoon die hem veiligheid geeft. Tegen de achtergrond van de jaren 60 en 70, echoot het lied Mens, durf te leven! Op de radio klinkt Doe Maar met Is dit alles? Teksten die de schrijver houvast geven en aanzetten tot opmerkelijke keuzes. Kan hij de cirkel van afwijzing en eenzaamheid sluiten of gaat de geschiedenis zich herhalen?
Dit beeldende en ontwapenende boek is nu al te reserveren op https://www.uitgeverijanderszins.nl/dansen-voor-vader/.

Wij wensen Dick heel veel succes met zijn nieuwe pennenvrucht!

Dick Witte. Foto VSP

2 gedachten over ““Dansen voor vader” nieuw boek van Dick Witte

  1. LS, ik heb het boek ” dansen voor vader” net uitgelezen en wil bij deze mijn complimenten overbrengen aan de schrijver Dick Witte.het boek heeft mij bijzonder geraakt door de vele ” herkenningen” en het voelde alsof er een deel uit mijn eigen jeugd op een wel zeer treffende manier beschreven werd.mijn geboortejaar is 1952 dus daarom ook zo herkenbaar! Ik vond het boek toevallig in de bibliotheek omdat ik daar als vrijwilliger werk en ga nu zeker op zoek naar alles wat Dick Witte geschreven heeft! Met vr.gr.Betty Hoek

  2. Dank je wel Betty, voor je positieve reactie. Daar ben ik blij mee. Het was best spannend om dit verhaal uit te geven. Gelukkig heb ik meerdere warme reacties ontvangen van lezers.
    Ben benieuwd of je het boek ‘Gais’ ook gaat lezen en wat je ervan zult vinden.

    met vriendelijke groet,

    dick witte

Reacties zijn gesloten.