Donatie kinderboeken

Books 4 Life doneert i.s.m. stichting 1+1=3 kinderboeken aan het project Speelgoedpunt van ContourdeTwern.

Vanwege de corona werden de scholen en bibliotheken tijdelijk gesloten en met name de kinderen in de achterstandswijken werden harder getroffen.
Books 4 Life Tilburg en stichting 1+1=3 vinden het belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen zich taalkundig te ontwikkelen. Books 4 Life Tilburg doneert de kinderboeken aan Speelgoedpunt en die deelt ze gericht uit in de wijken van Tilburg Noord waar deze het hardst nodig zijn en helpt de kinderen lezen te stimuleren en laaggeletterdheid tegen te gaan. Niet ieder kind in die wijken kan thuis boeken lezen omdat de ouders het geld hard nodig hebben om voedsel te kopen.
Door kinderboeken te doneren helpen wij die kinderen met lezen en dus aan een betere toekomst .